Blog

Nederlanders maken minibierbrouwer voor thuis

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Crowdfunding
Geplaatst op: 4/8/2016

4
aug

De Minibrew is vanaf nu te bestellen! De minibierbrouwer voor thuis werd ontwikkeld door de Nederlanders Olivier van Oord en Bart van de Kooij. Via een crowdfunding campagne wisten de mannen uit Utrecht een bedrag van 126.000 dollar op te halen, waarna vele andere investeerders volgen. Met het apparaat kun je met behulp van een speciale app thuis je eigen bier brouwen.

Minibrew bierbrouwer

De MiniBrew is een compact apparaat waarmee je thuis je eigen bier kan brouwen. Je kan het apparaat bedienen met een app. Na het vullen van de ingrediënten (mout, hop en water) begint het automatische brouwproces na een klik op je telefoon. Na 3,5 uur kan je gist toevoegen en begint het fermenteren. Wanneer dit proces is voltooid, krijg je via de app een notificatie dat je zelfgebrouwde bier klaar is om getapt te worden.

Niet goedkoop

De MiniBrew is online te koop voor een bedrag van 1.950 euro. Dat is een flink bedrag, maar volgens de makers was "de eerste magnetron dat ook niet". Daarnaast geven Van Oord en van de Kooijaan dat de kwaliteit van het zelfgebrouwen bier net zo goed is als traditioneel gebrouwen bier. Dit is dan ook de reden dat ze ook ingredienten via de webwinkel gaan verkopen. Met de beste mout en hop kunnen gebruikers zelf gaan experimenteren met de smaak en blijft kwaliteit gegarandeerd.

Crowdfunding campagne

De Minibrew kon mede dankzij een crowdfunding campagne op IndieGogo.com worden geproduceerd. Via dit platform kunnen mensen en bedrijven hun ideeën en uitvindingen presenteren. Door de steun van enthousiaste IndieGogo gebruikers kan een project succesvol worden gefinancierd.

Geplaatst op 4 augustus 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jon Bon Jovi (59)Amerikaanse zangerJon Bon Jovi
  • Wibi Soerjadi (51)Nederlandse pianistWibi Soerjadi
  • Eduard Douwes Dekker (1820 - 1887)Bekend onder het pseudoniem 'Multatuli'. Schrijver van het boek Max Havelaar.Eduard Douwes Dekker
  Verleden vandaag
  • King Kong in première (1933)De film ''King Kong'' gaat vandaag in New York in 1933 in premiere.King Kong in première
  • Concorde maakt eerste vlucht (1969)Het supersonische vliegtuig de Concorde maakt zijn eerste vlucht. De Concorde kon in minder dan 3 uur van Londen naar New York vliegen.Concorde maakt eerste vlucht
  Spreuk van de dag

  Je kunt tegenwoordig zoveel worden, dat je beter kunt blijven wie je bent.

  Website van de dag
  9292ov.nl screenshot
  9292ov.nlJouw dagelijkse bron van reisinformatie voor de bus, trein en al het andere openbaar vervoer!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven