Blog

Bloemen subscription service Bloomon lanceert eigen tulp

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Subscription services
Geplaatst op: 4/5/2017

4
mei

Online subscription service Bloomon heeft in samenwerking met Remarkable Tulips een eigen tulp ontwikkeld! De geel-gefranjerde Tulipa Rebel Yellow wordt gekweekt in de Noordoostpolder. De tulp werd afgelopen woensdag feestelijk gedoopt in het Hoxton Hotel in Amsterdam. Met de eigen tulp wil Bloomon aan de wereld laten zien dat het bedrijf meer doet dan seizoensbloemen bezorgen.

Bloomon.nl tulp

Bloomon heeft een eigen tulp ontwikkeld! In samenwerking met de kwekers van Remarkable Tulips is de Tulipa Rebel Yellow tulp ontwikkeld. De tulp is geel-gefranjerd en wordt gekweekt in de Noordoostpolder. De samenwerking met Remarkable Tulips is voor Bloomon erg belangrijk. Het bedrijf wil namelijk aan de wereld laten zien dat het meer doet dan alleen high-end seizoensbloemen bezorgen. De ontwikkeling van de Tulipa Rebel Yellow is goede promotie voor Bloomon in het buitenland. Bloomon's klantenkring in Engeland, Duitsland, Denemarken en België is aan het groeien en een prachtige eigen tulp uit Nederland is een geweldig visitekaartje!

Verrassende boeketten

Bloomon's subcription service is heel eenvoudig en biedt volop gemak; je kiest een maat boeket (S/M/L) en geeft aan hoe vaak je een boeket wil ontvangen. Vervolgens wordt je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks verrast met een prachtig Bloomon-boeket. De bloemen komen rechtstreeks van de kweker en zijn super vers! Ga je op vakantie of wil je de dienst stoppen? Je kan Bloomon's abonnement op welk moment pauzeren of stopzetten.

Bloomon.nl

Bloomon werd opgericht in november 2014. Oprichters Patrick Hurenkamp, Bart Troost en Koen Thijssen noemen zich rebellen die de bloemenindustrie op haar kop willen zetten, maar ook mensen een goed gevoel willen bezorgen met bloemen. De familie van Patrick is al lang actief in de bloemenindustrie en hij zag hierdoor veel gepassioneerde kwekers die de mooiste bloemen telen. De prachtige bloemen gingen vaak verloren in truttige of ouderwetse boeketten bij een supermarkt of tankstation. Dat moest anders! Bloomon levert prachtige boeketten gemaakt van verse bloemen op basis van een abonnement. Je kan zelf kiezen hoe vaak je een bos Bloomon bloemen wil ontvangen.

Geplaatst op 4 mei 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Duffy (40)Welsh zangeresDuffy
  • Mark 'Oh (54)Duitse danceproducerMark 'Oh
  • Selma Blair (52)Amerikaanse actriceSelma Blair
  Verleden vandaag
  • Vrijspraak Geert Wilders (2011)Geert Wilders wordt in de rechtszaak omtrent belediging van de Islam vrijgesproken. Diverse media en de film Fitna waren de oorzaak.Vrijspraak Geert Wilders
  • Geboorte 1e Belgische IVF baby (1983)De eerste baby die in Belgie door middel van reageerbuisbevruchting is ontstaan, wordt geboren.Geboorte 1e Belgische IVF baby
  Spreuk van de dag

  Ik geloof niet in bijgeloof, dat brengt ongeluk.

  Website van de dag
  Koffiestore.nl screenshot
  Koffiestore.nlHier vind je alle soorten en maten in koffie apparaten. KoffieDiscounter.nl verzorgt regelmatig een Weekendknaller.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven