Blog

De Koffiejongens: subscription service voor koffiecups

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Subscription services
Geplaatst op: 24/5/2017

24
mei

De eerste subscription service voor koffiecups is onlangs gelanceerd in Nederland! De Koffiejongens is opgericht door 2 Rotterdamse ondernemers en biedt een abonnementsdienst waarmee je automatisch koffiecups voor je Nespresso apparaat via de brievenbus krijgt thuisbezorgd. Zo weet je zeker dat je altijd genoeg koffie in huis hebt!

Abonnement voor koffiecups

De Koffiejongens is een subscription service voor koffiecups. De dienst is opgericht door de Rotterdammers Walter Morriën en Corné van Drogenbroek. Als abonnee ontvang je automatisch nieuwe cups voor Nespresso apparaten thuisbezorgd. Je kan hiervoor zelf de frequentie bepalen; van om de 2 weken tot één keer per 8 weken. Je abonnement aanpassen, pauzeren of stopzetten is net als bij de meeste subscription services geen probleem. Ben je op zoek naar een dienst die volledig aansluit bij jouw wensen? Op de Koffiejongens.nl kun je ook kiezen voor een Maatwerk-abonnement. Dankzij De Koffiejongens heb je altijd heerlijke koffie in huis en grijp je nooit meer mis!

3 smaken koffie

Bij de subcription service van De Koffiejongens heb je de keuze uit 3 verschillende smaken; Lungo, Espresso of Ristretto. De Lungo wordt beschreven als de perfecte koffie om de hele dag door te drinken; vol en romig. De Espresso is de ideale afsluiter van elke lunch of diner en is bitterzoet. De Ristretto is een kleine krachtpatsers met de smaak van rauwe cacao en een accent van specerijen. Kortom; met cups van De Koffiejongens haal je gegarandeerd smakelijke koffie in huis!Ben je nieuwsgierig naar dit koffieabonnement? Op DeKoffiejongens.nl kun je momenteel terecht voor een proefpakket met 30 koffiecups voor €9,95 euro. Je ontvangt 10 cups van elke smaak.

Geplaatst op 24 mei 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Harry van Bommel (62)Nederlandse SP-politicusHarry van Bommel
  • Cas Jansen (47)Nederlandse acteurCas Jansen
  • Dennis Storm (39)Nederlandse tv-presentatorDennis Storm
  Verleden vandaag
  • Elke 4 jaar Olympische Spelen (1894)Het IOC, Internationaal Olympisch Comite, besluit vandaag om iedere 4 jaar Olympische Spelen te organiseren.Elke 4 jaar Olympische Spelen
  • 3 dagen tennis strijd (2010)Op Wimbledon komt een eind aan de langste tenniswedstrijd in de geschiedenis. Na 3 dagen verslaat Isner Mahut.3 dagen tennis strijd
  Spreuk van de dag

  Morgenstond heeft een kater in de mond.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven