Blog

Groningse Brakke Box biedt hulp bij kater

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Subscription services
Geplaatst op: 4/7/2016

4
jul

Het is weer maandag, een dag waarop velen van ons vaak nog moeten herstellen van het weekend. Wanneer je als inwoner van de stad Groningen al op zaterdag- of zondagochtend merkt dat je de avond ervoor iets te diep in het glaasje hebt gekeken, biedt de Brakke Box vanaf nu uitkomst! De box voorziet je van een goed ontbijt en de nodige pijnstillers en is een idee van 2 Groningse studenten.

Snel van je kater af!

De Groningse studenten Mats Zwerink en Tim Wielinga kwamen op het idee van de Brakke Box toen één van hen op een dag een flinke kater had. "We kwamen tot de conclusie dat het geweldig zou zijn als je op zo'n dag de deur niet uit hoeft", aldus Tim Wielinga. Bij het bestellen van een Brakke Box krijg je zaterdag- of zondagochtend een doos vol etenswaren en pijnstillers om je kater te bestrijden. Aangezien je niet meer de deur uit hoeft om een anti-kater ontbijt te scoren, heeft de Brakke Box al vele studenten weten te overtuigen.

Geen bezorgkosten of transactiekosten

De Brakke Box wordt vanuit de studentenkamer van de Groningse jongens geleverd. Vanaf 8 euro haal je een heerlijk brak ontbijt van croissants of chocolade broodjes, bakkersbrood, jam en kaas, een eitje, banaan, soep én Ibuprofen of Paracetamol in huis. Je kan de box op alle dagen van de week bestellen via Brakkebox.nl voor levering op zaterdag- of zondagochtend tussen 11.00 en 13.00 uur. Je kan afrekenen via iDeal, PayPal of contact aan de deur en betaalt verder geen bezorg- of transactiekosten. De Brakke Box blijkt tot nu toe een groot succes in Groningen en wanneer dit zo blijft, willen de oprichters ook uitbreiden naar andere Nederlandse steden.

Geplaatst op 4 juli 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Duffy (40)Welsh zangeresDuffy
  • Mark 'Oh (54)Duitse danceproducerMark 'Oh
  • Selma Blair (52)Amerikaanse actriceSelma Blair
  Verleden vandaag
  • Vrijspraak Geert Wilders (2011)Geert Wilders wordt in de rechtszaak omtrent belediging van de Islam vrijgesproken. Diverse media en de film Fitna waren de oorzaak.Vrijspraak Geert Wilders
  • Geboorte 1e Belgische IVF baby (1983)De eerste baby die in Belgie door middel van reageerbuisbevruchting is ontstaan, wordt geboren.Geboorte 1e Belgische IVF baby
  Spreuk van de dag

  Ik geloof niet in bijgeloof, dat brengt ongeluk.

  Website van de dag
  Koffiestore.nl screenshot
  Koffiestore.nlHier vind je alle soorten en maten in koffie apparaten. KoffieDiscounter.nl verzorgt regelmatig een Weekendknaller.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven