Blog

HelloFresh viert 5 jaar met HelloFood festival!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Subscription services
Geplaatst op: 15/6/2017

15
jun

HelloFresh bestaat 5 jaar en daar moet op gegeten worden! Op zondag 2 juli 2017 viert de foodbox-expert haar 5e verjaardag op landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek. Tussen de appel- en perenboomgaarden geniet jong en oud van waar het bij HelloFresh allemaal om draait: lekker eten. Met vrolijke muziek op de achtergrond proef je verrassende gerechten, leer je nieuwe kooktechnieken tijdens de workshops en proosten we samen op de zomer.

HelloFresh 5 jaar!

Subscription service HelloFresh heeft wat te vieren! HelloFresh biedt al 5 jaar diverse maaltijdboxen aan haar klanten die op abonnementsbasis kunnen worden afgenomen. Om dit te vieren heeft HelloFresh een landgoed afgehuurd voor het HelloFood festival! Op zondag 2 juli 2017 toveren verschillende foodtrucks landgoed De Olmenhorst om tot een openluchtrestaurant. Daarnaast is er een foodmarkt vol bijzondere lekkernijnen, kun je deelnemen aan een workshop appeltaart bakken en zijn en proefexamens en dorst-lessen. Er zijn diverse leveranciers aanwezig die met liefde over hun producten vertellen en je kan zelf heerlijk eten bij het HelloFresh pop-up restaurant. Het festival is zowel met de auto als het OV goed te bereiken.

Maaltijdboxen

HelloFresh.nl richt zich vanaf 2012 op het aanbieden van heerlijke maaltijdboxen. Het bedrijf biedt een lidmaatschap aan, waarmee je op een frequentie naar keuze een box ontvangt boordevol boodschappen voor 3 of 5 gezonde maaltijden. Het lidmaatschap is flexibel: via je eigen account kun je eenvoudig je bestellingen beheren. Ga je op vakantie? Je abonnement tijdelijk stopzetten is geen probleem. Het bedrijf was een van de eerste partijen die aan de slag ging met subscription services, velen volgden vervolgens het voorbeeld van HelloFresh.

Tickets HelloFood festival

Wil jij bij het HelloFood festival van HelloFresh aanwezig zijn? Dat kan! Vroege vogels kopen via de website van HelloFresh een Early-Bird ticket voor 7,50 euro + 1,15 euro servicekosten. Normale tickets kosten 10 euro plus servicekosten. Een parkeerkaart kost 3 euro. Toegang voor kinderen t/m 12 jaar is gratis.

Geplaatst op 15 juni 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Duffy (40)Welsh zangeresDuffy
  • Mark 'Oh (54)Duitse danceproducerMark 'Oh
  • Selma Blair (52)Amerikaanse actriceSelma Blair
  Verleden vandaag
  • Vrijspraak Geert Wilders (2011)Geert Wilders wordt in de rechtszaak omtrent belediging van de Islam vrijgesproken. Diverse media en de film Fitna waren de oorzaak.Vrijspraak Geert Wilders
  • Geboorte 1e Belgische IVF baby (1983)De eerste baby die in Belgie door middel van reageerbuisbevruchting is ontstaan, wordt geboren.Geboorte 1e Belgische IVF baby
  Spreuk van de dag

  Ik geloof niet in bijgeloof, dat brengt ongeluk.

  Website van de dag
  Koffiestore.nl screenshot
  Koffiestore.nlHier vind je alle soorten en maten in koffie apparaten. KoffieDiscounter.nl verzorgt regelmatig een Weekendknaller.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven