Blog

Het gemak van Bloomon.nl

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Subscription services
Geplaatst op: 3/9/2015

3
sep

Altijd een gezellig gedecoreerd huis, maar wel regelmatig gevarieerd. Wie wil dat nou niet? Dankzij de bloemen van Bloomon.nl is het mogelijk. Bloomon.nl levert wekelijks tot maandelijks boeketten voor een vast bedrag bij jou thuis. De webwinkel is sinds 8 maanden online en staat bekend om haar fleurige abonnementen. Wat maakt Bloomon.nl nu zo bijzonder?

Visie

Volgens Bloomon.nl kunnen boeketten verser en eenvoudiger gemaakt worden. De webwinkel werkt direct samen met kwekers zodat de bloemen vers geleverd kunnen worden. Het uiterlijk van de bos bloemen kan simpeler! Bloomon.nl levert boeketten met minder opvulgroen waardoor de bloemen beter opvallen en het gehele boeket er fris uitziet. De bos bloemen worden samengesteld door een gespecialiseerd team. Ze werken met seizoenproducten, waardoor de boeketten altijd bij de tijd van het jaar passen.

Verrassing

Elk boeket dat geleverd wordt is een verrassing. In het bestelmenu kan er gekozen worden uit 3 verschillende maten, maar niet uit een standaard samengesteld boeket zoals bij bijvoorbeeld Greetz.nl of Topbloemen.nl. De bloemstylist van Bloomon.nl stelt iedere week een ander boeket samen. De bloemen worden met de hand gebonden en alvast afgesneden, zodat de ontvanger dat niet meer hoeft te doen. Bloomon.nl levert bij het boeket bloemenkaartjes die je vertellen wat de verhalen achter de bloemen in het boeket zijn.

Abonnement

Bloomon.nl staat bekend om haar abonnementen. De webwinkel rekent een vast bedrag voor de bloemen en levert ze wanneer het jou uitkomt. Wat is nu anders dan andere webwinkels die bloemen bezorgen? Na je eerste bestelling bij Bloomon.nl kun je zelf beslissen of je vaker bloemen wilt ontvangen. Er is geen minimaal aantal verplicht. Je kunt het abonnement altijd pauzeren of stop zetten. Andere webwinkels bieden abonnementen voor een bepaalde tijd en die lopen een keer af. Je moet dan opnieuw een abonnement kopen als je van de service gebruik wilt blijven maken. Bij Bloomon.nl geven ze je het gemak van het opzeggen op ieder gewenst moment!

Genieten

Door de goede service, mooie bloemen en prijzen van Bloomon.nl wordt een bos bloemen kopen bij de webwinkel makkelijk en voordelig. Je bestelt het boeket, ontvangt de levering op ieder gewenst moment en zet je de bloemen na ontvangst meteen in een vaas. Er zijn verder geen extra inspanningen nodig. Je kan direct genieten! De bloemen van Bloomon.nl zijn ook zeer leuk om cadeau te geven. Op de website kan je daarom een giftcard bestellen. Voor nog meer cadeau inspiratie kun je terecht in de webwinkelsectie van JouwAanbieding.nl.

Geplaatst op 3 september 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Harry van Bommel (62)Nederlandse SP-politicusHarry van Bommel
  • Cas Jansen (47)Nederlandse acteurCas Jansen
  • Dennis Storm (39)Nederlandse tv-presentatorDennis Storm
  Verleden vandaag
  • Elke 4 jaar Olympische Spelen (1894)Het IOC, Internationaal Olympisch Comite, besluit vandaag om iedere 4 jaar Olympische Spelen te organiseren.Elke 4 jaar Olympische Spelen
  • 3 dagen tennis strijd (2010)Op Wimbledon komt een eind aan de langste tenniswedstrijd in de geschiedenis. Na 3 dagen verslaat Isner Mahut.3 dagen tennis strijd
  Spreuk van de dag

  Morgenstond heeft een kater in de mond.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven