Blog

Omzet HelloFresh meer dan 300 miljoen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Subscription services
Geplaatst op: 16/4/2016

16
apr

HelloFresh, de bekende maaltijdbox-bezorgservice, heeft vorig jaar een enorme groeisprong gemaakt. De omzet ging van 69,6 miljoen in 2014 naar 305 miljoen in 2015, een plus van maar liefst 338 procent.

Resultaten 2015

Grootaandeelhouder Rocket Internet publiceerde deze week haar cijfers van 2015. Als HelloFresh het hele jaar had gedraaid als in het vierde kwartaal dan was de jaaromzet uitgekomen op 428 miljoen euro, zo laat de leiding aan Emerce weten.

Verlies

Winst wordt er niet gemaakt, integendeel. Er wordt voor tientallen miljoenen euro's geïnvesteerd in marketing en fulfillment, waardoor het verlies (ebitda) groeide van twaalf naar 86 miljoen euro.

Kas

HelloFresh had eind 2015 109 miljoen euro in kas negentig miljoen meer dan het jaar ervoor.

Aantal klanten

Het aantal bezorgde maaltijddozen steeg van 12,3 miljoen naar 49,5 miljoen. Het aantal actieve klanten op zeven markten steeg van 172.700 naar 614.500 abonnees.

Subscription Services

HelloFresh is niet de enige die volledig inzet op het subscription model. Bekijk het overzicht met subscription services voor alle bezorgservices voor Nederland en België.

Geplaatst op 16 april 2016

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jimi Hendrix (1942 - 1970)Amerikaanse gitaristJimi Hendrix
  • Mark Spoon (1966 - 2006)Duitse trance- en technoproducer en DJMark Spoon
  • Frank Boeijen (65)Nederlandse zangerFrank Boeijen
  Verleden vandaag
  • Minimumloon ingevoerd (1968)Het minimumloon wordt ingevoerd in Nederland en vastgesteld op 100 gulden per week.Minimumloon ingevoerd
  • Belgie bij VN (1945)De Verenigde Naties hebben er een nieuwe lidstaat bij: Belgie wordt lid van de international organisatie.Belgie bij VN
  Spreuk van de dag

  Geluk is de kunst om een mooi boeket te maken met de bloemen die je hebt.

  Website van de dag
  Paiq.nl screenshot
  Paiq.nlLeuke datingsite waar je gratis en op een originele manier kan daten.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven