Blog

Spelfabrikant Hasbro start met bordspellen subscription service

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Subscription services
Geplaatst op: 23/6/2017

23
jun

Amerikaanse bordspelfanataten kunnen binnenkort hun hart ophalen bij de exclusieve Gaming Crate subscription service van spelfabrikant Hasbro. Eens per 3 maanden krijgen leden 3 bordspellen thuisbezorgd. Het gaat om exclusieve games die alleen via de Gaming Crate te krijgen zijn. Hasbro is niet de eerste speelgoed subscription service; in Nederland kun je bijvoorbeeld ook op regelmatige basis LEGO thuis ontvangen via Brickbox.me.

Hasbro Gaming Crate

Speelgoedfabrikant Hasbro, o.a. uitgever van het meest verkochte spel ter wereld Monopoly, start met het aanbieden van een subscription service voor borspellen. De Hasbro Gaming Crate is voor nu alleen nog beschikbaar in de Verenigde Staten. Daar kan men voor $49,99 per krat plus verzendkosten de Gaming Crate 4 keer per jaar in huis halen. De box bevat geen klassiekers als Scrabble en Monopoly, maar uitsluitend spellen die niet via de winkel te koop zijn. Voor bordspelliefhebbers is de Gaming Crate dus een echte musthave! Naar verwachting levert Hasbro de eerste borspel-boxen uit in augustus 2017.

Family Crate of Family Crate

De Hasbro Gaming Crate zit iedere maand vol met verrassende spellen en verrassingen. Klanten kunnen kiezen uit een Family variant voor gezinnen met kinderen of de Party variant met spellen voor voornamelijk volwassenen. De Gaming Crate heeft iedere keer een andere thema. Als je even genoeg bordspellen hebt om een spelavondje te organiseren kun je de dienst van Hasbro eenvoudig pauzeren of annuleren.

Subscription services

Subscription services schieten als paddenstoelen uit de grond. In eerste instantie kon je je voornamelijk abonneren op maaltijd- en boodschappenboxen, maar ook abonnementen voor scheermesjes, boxershorts en bloemen zijn tegenwoordig populair. Op het gebied van speelgoed is Hasbro niet de enige partij met een subscription service. Fans van LEGO kunnen zich ook in Nederland abonneren op de dienst van Brickbox.me, waarbij je maandelijks een verrassingsbox vol LEGO krijgt opgestuurd!

Geplaatst op 23 juni 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Harry van Bommel (62)Nederlandse SP-politicusHarry van Bommel
  • Cas Jansen (47)Nederlandse acteurCas Jansen
  • Dennis Storm (39)Nederlandse tv-presentatorDennis Storm
  Verleden vandaag
  • Elke 4 jaar Olympische Spelen (1894)Het IOC, Internationaal Olympisch Comite, besluit vandaag om iedere 4 jaar Olympische Spelen te organiseren.Elke 4 jaar Olympische Spelen
  • 3 dagen tennis strijd (2010)Op Wimbledon komt een eind aan de langste tenniswedstrijd in de geschiedenis. Na 3 dagen verslaat Isner Mahut.3 dagen tennis strijd
  Spreuk van de dag

  Morgenstond heeft een kater in de mond.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven