Blog

Vente-Exclusive neemt Deense concurrent Designers & Friends over

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Shoppingclubs
Geplaatst op: 6/9/2016

6
sep

Shoppingclub Vente-Exclusive heeft een meerderheidsbelang verworven in de Deense concurrent Designers & Friends. De overname is voor de Belgische shoppingclub een strategische stap om ook in Scandinavie actief te zijn met de exclusieve verkopen van merkkleding en accessoires.

Designers & Friends

Vente-exclusive.com heeft vanaf nu een meerderheidsbelang in haar Deense concurrent Designers & Friends. De overname zorgt ervoor dat de van oorsprong Belgische shoppingclub nu ook op de Scandinavische markt actief wordt. Het huidige management van Designers & Friends blijft aan en de shoppingclub blijft zelfstandig actief in Denemarkeren. Net als Vente-exclusive presenteert Designers & Friends dagelijks honderden fashionable merkproducten aan met bizzare kortingen.

Vente-exclusive.com

Vente-exclusive.com is in de Benelux marktleider op het gebied van exclusieve VIP-verkopen. De website werd in 2007 opgericht in het Belgische Gent. Ook in Nederland profiteren koopjesjagers in grote getale van de VIP-verkopen van Vente-exclusive. In 2014 werd Vente-exclusive verkozen tot de beste webwinkel van België en tot de beste logistieke webshop van Nederland. Begin 2015 nam de shoppingclub haar concurrent Snapstore over. Later dat jaar volgde de overname door Vente-privee, waarbij duidelijk werd dat Vente-exclusive als zelfstandig label blijft doorgroeien in Europa.

 

Geplaatst op 6 september 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Sinéad O'Connor (1966 - 2023)Ierse singer-songwriter. 'Nothing Compares 2 U' betekende haar doorbraak.Sinéad O'Connor
  • Theo Maassen (57)Nederlands acteur en cabaretier. Speelde in diverse series en films.Theo Maassen
  • Teri Hatcher (59)Amerikaanse actrice. Bekend van de serie 'Desperate housewives'.Teri Hatcher
  Verleden vandaag
  • Europese lancering Nintendo Wii (2006)De opvolger van de GameCube was vooral vernieuwend door de bewegingsgevoelige Wii-mote.Europese lancering Nintendo Wii
  • John Lennon vermoord (1980)Poplegende John Lennon wordt voor zijn huis in New York vermoord door Mark David Chapman.John Lennon vermoord
  Spreuk van de dag

  Niemand zal groeien, als je ze kleineert.

  Website van de dag
  Nationalgeographic.nl screenshot
  Nationalgeographic.nlReportages, reistips, weetjes, online shop en iedere maand een fotowedstrijd.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven