Blog

Vente-privee.com koopt weer twee concurrenten

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Shoppingclubs
Geplaatst op: 15/4/2016

15
apr

Vente-privee.com, de Europese pionier op het gebied van shoppingclubs, neemt opnieuw twee concurrenten over uit de flash-sale markt.

Privalia

Zo is de overname rond van Privalia, marktleider in thuisland Spanje en als shoppingclub ook actief in Italië, Brazilië en Mexico. Met deze overname zou een bedrag van een half miljard euro zijn gemoeid, vergelijkbaar met de jaaromzet van de prooi.

Vente-Exclusive

Ook heeft het Franse bedrijf zich gemeld voor de overname van het Zwitserse Eboutic.ch.

Vente-Exclusive

Vente-privee.com verwierf afgelopen september al een meerderheidsbelang in Vente-Exclusive, marktleider in de Benelux. Nederlandse en Belgische leden van Vente-privee.com kunnen sinds kort niet meer op die site terecht. Ze worden doorverwezen naar Vente-exclusive.com, de shoppingclub voor kledingkoopjes in de lage landen.

Beursgang

Miljardenbedrijf Vente-privee.com, genomineerd voor een European E-commerce Award, zou zich opmaken voor een beursgang.

Geplaatst op 15 april 2016

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Evert ten Napel (73)Nederlandse sportverslaggeverEvert ten Napel
  • Tommy Hilfiger (66)Amerikaanse modeontwerperTommy Hilfiger
  • Daniëlle Oerlemans-Overgaag (44)Nederlandse tv-presentatrice, wielrenster en vrouw van Reinout Oerlemans.Daniëlle Oerlemans-Overgaag
  Verleden vandaag
  • Levenslang voor Lucia de Berk (2003)De verpleegkundige Lucia de Berk krijgt levenslang voor de moord op diverse patiënten. 7 jaar later wordt ze alsnog vrijgesproken.Levenslang voor Lucia de Berk
  • Brand in de Mont Blanc tunnel (1999)Tragische brand vindt vandaag plaats in de Mont Blanc tunnel. 39 mensen komen om tijdens deze tragische gebeurtenis.Brand in de Mont Blanc tunnel
  Spreuk van de dag

  De ideale man is hij die begrijpt wat zijn vrouw niet zegt.

  Website van de dag
  VIPshops.nl screenshot
  VIPshops.nlAlle VIP shops en sales verzameld op 1 website. Hier vind je sales van o.a. ShopVIP, Brandfield en meer!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven