Blog

Bezorgabonnement AH nu ook in Utrecht

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Subscription services
Geplaatst op: 10/10/2016

10
okt

Na een succesvolle testperiode in Rotterdam gaat Albert Heijn nu ook een bezorgabonnement introduceren voor bewoners van Utrecht. Met een bezorgabonnement kun je de kosten voor het bezorgen van boodschappen aan huis afkopen. Dit betekent dat je voor al je bestellingen via AH.nl geen verzendkosten hoeft te betalen. Albert Heijn klanten in Utrecht en Maarssen hebben momenteel de keus uit 2 abonnementen.

Na flink wat positieve reacties van Rotterdamse Albert Heijn klanten, heeft de supermarkt besloten nu ook in Utrecht een bezorgabonnement te introduceren. Met deze bezorgbundel betaal je geen verzendkosten wanneer je een bestelling plaatst op AH.nl. Je moet hiervoor wel minimaal 70 euro besteden voor thuisbezorging en 40 euro voor afhalen bij een pick-up point. Na 3 maanden loopt het abonnement automatisch af en dien je een een nieuw abonnement af te sluiten.

Proef met 2 abonnementen

De AH bezorgabonnementen in Utrecht zijn onderdeel van een proef die Albert Heijn sinds begin dit jaar uitvoert. In eerste instantie konden klanten in Rotterdam hun boodschappen 3 maanden lang laten thuisbezorgen voor 29 euro. Enkele honderden mensen sloten tijdens de eerste periode een abonnement af. Met de uitbreiding van de proef kunnen klanten in Utrecht en Maarssen nu kiezen uit 2 abonnementen; een regulier abonnement waarbij je zelf de bezorgdag kan kiezen voor 30 euro óf een daluren-abonnement, waarbij je boodschappen worden bezorgd op dindag t/m donderdag voor 25 euro voor de looptijd van het abonnement.

Allerhande Box

Albert Heijn is druk bezig om meer online klanten aan zich te binden. Naast de bezorgbundel proef is de introductie van de Allerhande Box in augustus 2015 daar een goed voorbeeld van. De Allerhande Box is een boodschappenbox met genoeg producten om 3 maaltijden mee te bereiden. De boodschappenbox is verkrijgbaar in een variant voor 2 of 4 personen, maar vooralsnog niet op abonnementsbasis te bestellen.

Geplaatst op 10 oktober 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Harry van Bommel (62)Nederlandse SP-politicusHarry van Bommel
  • Cas Jansen (47)Nederlandse acteurCas Jansen
  • Dennis Storm (39)Nederlandse tv-presentatorDennis Storm
  Verleden vandaag
  • Elke 4 jaar Olympische Spelen (1894)Het IOC, Internationaal Olympisch Comite, besluit vandaag om iedere 4 jaar Olympische Spelen te organiseren.Elke 4 jaar Olympische Spelen
  • 3 dagen tennis strijd (2010)Op Wimbledon komt een eind aan de langste tenniswedstrijd in de geschiedenis. Na 3 dagen verslaat Isner Mahut.3 dagen tennis strijd
  Spreuk van de dag

  Morgenstond heeft een kater in de mond.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven