Blog

Vente-privee.com in Nederland verder als Vente-exclusive.com

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Shoppingclubs
Geplaatst op: 30/3/2016

30
maa

De shoppingclub Vente-exclusive.com blijft met de dag groeien. Vandaag werd aangekondigd dat bezoekers van concurrent Vente-privee.com voor de exclusieve verkoop van topmerken nu bij Vente-exclusive terecht kunnen. Het Franse Vente-privee maakt Vente-exclusive hiermee haar nieuwe portal voor klanten uit de Benelux, een strategische stap na het verwerven van een meerderheidsbelang van 50,1% in september 2015. Klantenaccounts worden automatisch overgezet naar de Belgische website.

 

Van Vente-privee naar Vente-exclusive

Shoppingclub concurrenten Vente-exclusive.com en Vente-privee.com gaan hun samenwerking verder uitbreiden. Klanten van laatsgenoemde partij worden vanuit Nederland, België en Luxemburg nu automatisch doorverwezen naar Vente-exclusive.com voor toegang tot exclusieve verkopen van topmerken, waarbij voornamelijk merkkleding voor zeer scherpe prijzen kan worden bemachtigd. De klantenaccounts van Vente-Privee zijn automatisch overgezet naar het nieuwe portal van Vente-exclusive. Koopjesjagers in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Oostenrijk, Spanje en Frankrijk kunnen nog wel terecht op Vente-Privee.com.

Meerderheidsbelang

De samenwerking tussen de 2 shoppingclubs komt niet uit de lucht vallen; in september 2015 kwam het nieuws naar buiten dan Vente-privee.com een meerderheidsbelang van 50,1% in het Belgische Vente-exclusive.com had verworven. Dankzij deze overname kon Vente-exclusive zich richten op de realisatie van een sterkere groei, een uitbreiding van het flash-sale aanbod en internationale uitbreiding . Door het doorsturen van bezoekers uit de Benelux vanaf het platform van Vente-privee.com naar Vente-exlcusive, worden de eerste stappen voor uitbreiding binnen Europa gezet.

Vente-privee.com

De Franse shoppingclub Vente-privee.com is sinds 2011 actief in Nederland, maar introduceerde pas in de zomer van 2014 een Nederlandstalige van het platform. Het was voor die tijd al wel mogelijk om als Nederlander op de internationale website van Vente-privee te shoppen. p dit moment verwelkomen ze dagelijks meer dan 24 miljoen leden uit 8 verschillende Europese landen die op zoek zijn naar hoge kortingen op fashion, sieraden, horloges, gadgets en meer!

Vente-exclusive.com

Vente-exclusive.com is marktleider op het gebied van exclusieve VIP-verkopen in de Benelux. De website werd in 2007 opgericht in het Belgische Gent. Ook in Nederland profiteren koopjesjagers in grote getale van de VIP-verkopen van Vente-exclusive. In 2014 werd Vente-exclusive verkozen tot de beste webwinkel van België en tot de beste logistieke webshop van Nederland. Begin 2015 nam de shoppingclub haar concurrent Snapstore over. Later dat jaar volgde de overname door Vente-privee, waarbij duidelijk werd dat Vente-exclusive als zelfstandig label blijft doorgroeien in Europa.

Geplaatst op 30 maart 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • He Pingping (1988 - 2010)Ooit kortste volwassen man ter wereld (74,61 cm)He Pingping
  • Eva Jinek (42)Nederlandse journaliste en presentatriceEva Jinek
  • Def Rhymz (50)Surinaams-Nederlandse rapperDef Rhymz
  Verleden vandaag
  • Letters 'Hollywood' geplaatst (1923)De wereldberoemde letters 'Hollywood' worden geplaatst. Oorspronkelijk staat er 'Hollywoodland', maar dat werd later weggehaald.Letters 'Hollywood' geplaatst
  • Concert Live Aid (1985)Het 16-uur durende benefietconcert Live Aid wordt gehouden in Londen en Philadelphia.Concert Live Aid
  Spreuk van de dag

  Niet zeuren over de koffie, je wordt zelf ook oud en slap.

  Website van de dag
  Mymuesli.nl screenshot
  Mymuesli.nlStel je eigen bio-muesli samen! Voor een supergezond begin van je dag.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven