WK Lingerie 2014

In de rust van het WK zap je naar Veronica!

Tijdens de rust van alle WK wedstrijden kijk je op Veronica naar het WK Lingerie. De eerste editie van dit nogal bijzondere WK vond plaats in 2006 en is na 8 jaar terug van weg geweest! Tijdens de wereldkampioenschappen in Brazilië gaan 8 teams van 4 in lingerie gehulde dames de strijd met elkaar aan tijdens een potje penalty’s schieten. Elke wedstrijd tussen 2 teams duurt 8 minuten. Leuker dan een saaie voetbalanalyse over de eerste helft toch? Vergeet daarom niet om in de rust van alle WK wedstrijden, na het halen van een nieuw biertje en een hoognodige plaspauze, je TV op Veronica te zetten!

De scheidsrechter: Andy van der Meijde

Oud-voetballer en reality ster Andy van der Meijde hoefde niet lang na te denken toen hij werd gevraagd als scheidsrechter van het WK Lingerie. Andy, die de afgelopen maandelijks wekelijks te zien was met zijn realitysoap op SBS6, kijkt er in ieder geval naar uit om vanaf 12 juni aan de slag te gaan als scheids: ”Ik moet natuurlijk objectief blijven als scheidsrechter, dus ik heb nog geen favoriet. Wel mag ik de landenteams bekend maken, dat zijn: Nederland, Brazilië, Italië, Zuid-Korea, Spanje, Algerije, Duitsland en Rusland."

WK Lingerie 2014 Video's

WK Lingerie 2014 wordt mede mogelijk gemaakt door

Dagaanbiedingen

Dagaanbiedingen

Op JouwAanbieding check je alle dagaanbiedingen van het internet! De diverse aanbieders kunnen zeer scherpe aanbiedingen presenteren dankzij het opkopen van voorraden en collecties. De daily deals zijn slechts 24 uur geldig en OP=OP!

Populaire shops

Top 5 webwinkels

Elektronica
Computers
Mobiel
Fashion heren
Fashion dames
Accessoires
Beauty
Gezondheid
Sport
Kids
Huis
Huisdieren
Outdoor
Vervoer
Cadeaus
Reizen

Voor alle devices

Voor alle devices

JouwAanbieding past zich automatisch aan de afmetingen van je device aan. Bekijk je JouwAanbieding.nl dus op een groot computerscherm of juist op je mobiel: je krijgt automatisch de beste weergave gepresenteerd!

Meer informatie

Nieuwsbrief

Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

Alle deals in 1 nieuwsbrief!

Inschrijven