Mud jeans aanbiedingen, kortingen & actiesMud jeans

Mud jeans

4

Meer informatie over Mud jeans
Mud Jeans is een Nederlands circulair jeansmerk. Tijdens het ontwerpen van de jeans wordt er nagedacht over hergebruik, recyclage en upcycling, dit resulteert in een mono stroom van materialen en het recycleren van oude jeans. Is het noodzakelijk om de eigenaar te zijn van de jeans die je draagt? Bij Mud Jeans kan je jeans leasen of kopen. Het lease model laat Mud Jeans toe om de eigenaar te blijven van de kostbare grondstoffen in de jeans zodat deze na gebruik gerecycleerd kunnen worden. Na gebruik sturen de consumenten hun jeans terug. De teruggestuurde jeans worden gerecycleerd tot nieuwe denim producten. Op deze manier besparen we water en grondstoffen.

Oprichter(s)
Bert van Son
Jaar van oprichting
2012
Land
Nederland
Website
https://mudjeans.eu

Merken overzicht

Merken overzicht

Op JouwAanbieding vind je alle bekende merken ter wereld in 1 handig overzicht. Bekijk een selectie van de meest populaire merken of bekijk de merken per categorie. Het overzicht wordt door de redactie voortdurend uitgebreid met ontbrekende merken!

Alle merken

Top 5 merken

Elektronica
Computers
Mobiel
Media
Sport
Fashion heren
Fashion dames
Accessoires
Beauty
Gezondheid
Huis
Outdoor

Mud jeans

Mud jeans

Op deze pagina vind je alles over het merk Mud jeans. Naast interessante informatie en leuke feiten vind je hier ook een overzicht van de webwinkels waar je terecht kan voor Mud jeans artikelen.

Nieuwsbrief

Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

Alle deals in 1 nieuwsbrief!

Inschrijven